Sinds 2018 mag ik onderdeel uitmaken van het comité van aanbeveling van het Toon Hermans Huis. Een weloverwogen keuze om dat te doen! In de periode dat ik wethouder was heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het Toon Hermans Huis. In de afgelopen jaren is de affiniteit met het Toon Hermans Huis gegroeid. Iedereen heeft wel een cirkel van mensen om zich heen waarin een of meer personen te maken hebben met kanker. Je hoort de verhalen en welke impact het ziekteproces heeft.

Wat mij raakt is de passie bij de groep vrijwilligers. Een paar keer heb ik de inloopochtend bezocht, je loopt zo naar binnen, de drempel is laag!! Er worden ontzettende leuke workshops gegeven, voor mannen en vrouwen, en ondertussen is het een plek waar je kan praten met lotgenoten. Dit kan zo waardevol zijn om je verhaal kwijt te kunnen, verhalen te horen van anderen, te delen!

Ik zou zeggen schroom niet wandel eens binnen, als dat lastig kijk eens rond op de website of je misschien mensen kent die vrijwilliger zijn en met wie je mee kan. Wellicht ben je zo enthousiast over het werk van het Toon Hermans Huis dat we je als vrijwilliger mogen begroeten!

Welkom!!