Het Toon Hermans Huis Emmeloord is financieel volledig afhankelijk van donaties en fondsenwervingsacties om haar activiteiten voor allen die met kanker te maken hebben, blijvend te kunnen aanbieden en verder te kunnen ontwikkelen.

We nodigen graag particulieren, bedrijven, instellingen, serviceclubs, scholen en andere geïnteresseerden uit een fondsenwervingsactie voor het Toon Hermans Huis Emmeloord op te zetten in en na overleg met de voorzitter om geld te genereren voor het huis.

Wij hopen dat deze voorbeelden je aanmoedigen om ook actief te worden voor het huis. Alle initiatieven worden op prijs gesteld.

Door zelf een fondsenwervingsactie op te zetten met als doel het Toon Hermans Huis Emmeloord te steunen, draag je bij aan het voortbestaan van het huis. Wij zijn je hiervoor zeer erkentelijk!

De voorzitter van het Toon Hermans Huis Emmeloord wisselt graag met je van gedachten over de mogelijkheden. Stuur een email naar info@thhemmeloord.nl

Als voorbeeld enkele inspirerende voorbeelden van initiatieven die kunnen worden ontplooid en waarvan de opbrengst ten gunste van het Toon Hermans Huis Emmeloord kunnen komen:

  • een kunstveiling, een benefietavond, een wenskaartenactie en een smartlappenfestival;
  • collectes van een kerk- en uitvaartdienst;
  • een gala-avond ter gelegenheid van een jubileum van een serviceclub, een bedrijf of instelling;
  • cadeaugeld van een verjaardag, een bruiloft, of een 10-, 25- of meerjarig bestaan van een bedrijf;
  • de waarde van kerstpakketten voor medewerkers en relaties.