Wandelen

Wandelen

Datum/Tijd
vrijdag 22 jun 2018
09:30 - 12:00

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Wandelen

Het wandelen is ondertussen een zeer geliefde activiteit geworden van onze gasten samen met de gastvrouwen Annelies en Adelein.
Dit keer hebben we een leuke verrassing in petto. Vrijdag 22 juni gaan we een wandeling maken op het werelderfgoed Schokland. Verzamelen om 10:00 uur op de parkeerplaats bij het Museum Schokland. Vandaar genieten we ca 1,5 uur lang van de prachtige natuur en de rijke geschiedenis van het vroegere eiland Schokland. Na afloop wordt u een kopje koffie of thee aangeboden in het restaurant bij het Museum. Wilt u na afloop ook het Museum bezoeken dan kan dat natuurlijk maar houdt u dan wel rekening met de entree van € 7,50. Op vertoon van uw museumjaarkaart is de toegang vrij.
Deze activiteit geeft veel gezelligheid en is ook nog eens goed voor je conditie.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: -6.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Bewegen gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.