Ontmoeting

Ontmoeting

Datum/Tijd
woensdag 7 okt 2020
10:45 - 11:45

Locatie
Ons Buurthuis
Nijverheidstraat 10
Emmeloord
Kaart niet beschikbaar

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Irma Zee


Vanaf woensdag 7 oktober is weer sprake van een Ontmoeting op afspraak voor maximaal 4 personen!

processed by AtomJPEG 1.5.0n

Een ochtend per week (woensdag) is er de mogelijkheid elkaar weer te ontmoeten in Ons Buurthuis op het terrein van Mercatus. Waarom in “Ons Buurthuis”? Omdat het gebouw waar het Toon Hermans Huis Emmeloord is gevestigd wordt gerenoveerd kunnen we er tot eind december geen gebruik van maken.

Aanmelding is verplicht.

Ons tijdelijke onderkomen blijkt soms lastig te vinden. Daarom nog eens de locatie gegevens:

“Ons Buurthuis” staat op het terrein van woningbouwvereniging Mercatus.

Nijverheidstraat 10

8301 AD Emmeloord

U rijdt het terrein van Mercatus op (het hek staat open) en ziet dan links het gebouw “Ons Buurthuis”. Parkeren kan voor het gebouw.

Wel een met strenge voorzorgen: 1,5 meter afstand, frequent handen wassen (minimaal 6x per dag), hoesten en niezen in elleboog, bij koorts of flinke hoest thuisblijven, elkaar niet passeren in de smalle gangen……. Voor en na de ochtend zullen tafels, stoelen, deurknoppen en lichtknopjes gereinigd worden. We voelen ons verantwoordelijk voor elkaar. Bij goed weer wijken we uit naar de tuin van een gastvrouw. Ook daar worden daar dezelfde voorzorgsmaatregelen gehanteerd.

We zullen de ontwikkelingen in de samenleving blijven volgen om te besluiten wanneer we verdere activiteiten kunnen gaan plannen.

 

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Lotgenotencontact gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.