Ontmoeting

Ontmoeting

Datum/Tijd
woensdag 22 jul 2020
09:30 - 10:30

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


In samenspraak mét bestuur, coördinatoren en gastvrouwen hebben we besloten om het Toon Hermans Huis aangepast te openen.

Een ochtend per week (woensdag) is er de mogelijkheid elkaar weer te ontmoeten in het Mannencentrum. We doen dat in 2 bijeenkomsten van elk 1 uur. Waarom in het Mannencentrum? Daar kunnen we beter afstand houden tot elkaar. Echter…… géén inloop maar een ontmoeting op afspraak en met maximaal zes gasten tegelijk. En met strenge voorzorgen: 1,5 meter afstand, frequent handen wassen (minimaal 6x per dag), hoesten en niezen in elleboog, bij koorts of flinke hoest thuisblijven, elkaar niet passeren in de smalle gangen……. Voor en na de ochtend zullen tafels, stoelen, deurknoppen en lichtknopjes gereinigd worden. We voelen ons verantwoordelijk voor elkaar. Bij goed weer wijken we uit naar de tuin van een gastvrouw. Ook daar worden daar dezelfde voorzorgsmaatregelen gehanteerd.

De workshops en andere activiteiten gaan (nog) niet starten. We beginnen met de ontmoeting. We zullen de ontwikkelingen in de samenleving blijven volgen om te besluiten wanneer we verdere activiteiten kunnen gaan plannen.

Op de website is de mogelijkheid je voor deze ochtend aan te melden. Je ontvangt enkele dagen voor de Inloopochtend van Elly Orsel bericht hoe laat je verwacht wordt.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 6.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Lotgenotencontact gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.