Ontmoeting

Ontmoeting

Datum/Tijd
woensdag 28 jul 2021
10:45 - 11:45

Locatie
Dory van Ham
Twente 17
Emmeloord
Kaart niet beschikbaar

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


In samenspraak mét bestuur, coördinatoren en gastvrouwen hebben we besloten om het Toon Hermans Huis Emmeloord weer aangepast te openen.

Een ochtend per week (woensdag) is er bij goed weer de mogelijkheid elkaar weer te ontmoeten in de tuin van gastvrouw Dory van Ham, Twente 17, Emmeloord. Laat het weer dat niet toe dan ontmoeten we elkaar in de grote woonkamer van deze gastvrouw. We doen dat in 2 bijeenkomsten van elk 1 uur. Daar kunnen we beter afstand houden tot elkaar. Echter…… dit is géén inloop maar een ontmoeting op afspraak en met maximaal zes gasten tegelijk. En met strenge voorzorgen: 1,5 meter afstand, handen wassen, hoesten en niezen in elleboog, bij koorts of flinke hoest thuisblijven…….

Voor en na de ochtend zullen tafels, stoelen, deurknoppen en lichtknopjes gereinigd worden. We voelen ons verantwoordelijk voor elkaar.

De workshops en andere activiteiten gaan (nog) niet starten. We beginnen met de ontmoeting vanaf 9 juni. We zullen de ontwikkelingen in de samenleving blijven volgen om te besluiten wanneer we verdere activiteiten kunnen gaan plannen.

Op de website is de mogelijkheid je voor deze ochtend aan te melden, de eerste sessie van 09.30 uur tot 10.30 uur en de tweede sessie van 10.45 uur tot 11.45 uur.

Na aanmelding ontvang je enkele dagen voor de ontmoeting de definitieve bevestiging hoe laat en waar je verwacht wordt.

 

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 1.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Lotgenotencontact gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.