Ontmoeting

Ontmoeting

Datum/Tijd
woensdag 26 aug 2020
09:30 - 10:30

Locatie
Ons Buurthuis
Nijverheidstraat 10
Emmeloord
Kaart niet beschikbaar

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


In samenspraak met bestuur, coördinatoren en gastvrouwen hebben we besloten om het Toon Hermans Huis aangepast te openen.

processed by AtomJPEG 1.5.0n

Een ochtend per week (woensdag) is er de mogelijkheid elkaar weer te ontmoeten in Ons Buurthuis op het terrein van Mercatus. We doen dat in 2 bijeenkomsten van elk 1 uur. Waarom in “Ons Buurthuis”? Omdat het gebouw waar het Toon Hermans Huis Emmeloord is gevestigd wordt gerenoveerd kunnen we er tot eind december geen gebruik van maken. U kunt op het terrein van Mercatus voor “Ons Buurthuis” parkeren.

Echter…… géén inloop maar een ontmoeting op afspraak en met maximaal zes gasten tegelijk. En met strenge voorzorgen: 1,5 meter afstand, frequent handen wassen (minimaal 6x per dag), hoesten en niezen in elleboog, bij koorts of flinke hoest thuisblijven, elkaar niet passeren in de smalle gangen……. Voor en na de ochtend zullen tafels, stoelen, deurknoppen en lichtknopjes gereinigd worden. We voelen ons verantwoordelijk voor elkaar. Bij goed weer wijken we uit naar de tuin van een gastvrouw. Ook daar worden daar dezelfde voorzorgsmaatregelen gehanteerd.

De workshops en andere activiteiten gaan (nog) niet starten. We zullen de ontwikkelingen in de samenleving blijven volgen om te besluiten wanneer we verdere activiteiten kunnen gaan plannen.

Op de website is de mogelijkheid je voor deze ochtend aan te melden. Je ontvangt enkele dagen voor de Inloopochtend van Elly Orsel bericht hoe laat je verwacht wordt.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 4.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Lotgenotencontact gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.