Zoom meeting

Zoom meeting

Datum/Tijd
woensdag 31 mrt 2021
15:00 - 16:00

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Elkaar fysiek ontmoeten is helaas niet mogelijk door de coronacrisis.

Maar er is wel een andere mogelijkheid om elkaar te zien en spreken: een zoom-sessie. Je gebruikt er je laptop, computer of telefoon voor.

Wil je graag online gasten ontmoeten, even bijpraten, maar heb je geen ervaring met Zoom? Geeft niet, we helpen je. In de nieuwsbrief van februari hebben een gast en gastvrouw van het THHEmmeloord enthousiast verteld hoe leuk dat is en ook hoe eenvoudig.

Meld je aan voor een ochtend- of middagsessie. Een kwartier voor de sessie krijg je een link voor deelname doorgestuurd.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 8.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Ontmoeting gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.