Yoga

Yoga

Datum/Tijd
dinsdag 10 sep 2019
10:30 - 11:30

Locatie
Yoga Catherine Lubbers
Daalder 10
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Yoga

Of je nu zelf kanker hebt (gehad) of naaste bent van iemand met kanker, yoga biedt rust en ontspanning. Yoga kan ondersteunend zijn om je lichaam en jezelf te blijven voelen, zodat niet de grond onder je voeten verdwijnt en gevoelens zoals angst niet met je op de loop gaan.
De oefeningen van Yin Yoga zijn mild en verstillend van aard, waarbij de ademhaling een belangrijke rol speelt. Door de oefeningen in aandacht te doen ben je op een verzachtende manier bezig met je lichaam, wordt het rustiger in je hoofd en ontstaat er ruimte voor ontspanning.
Het mooie van yoga is dat je het overal kunt toepassen, zowel in een volle wachtkamer als alleen in bed.
Geef je op voor de lessen. Het is niet aan leeftijd gebonden. Ervaar zelf wat het met je lichaam en geest doet. Catherine Lubbers, de yoga docente, leert je op een liefdevolle wijze naar jezelf te kijken. Heel inspirerend.

Locatie: Daalder 10, 8305 BE Emmeloord

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 12.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Yoga gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.