Wereldkankerdag 2020

Wereldkankerdag 2020

Datum/Tijd
zaterdag 1 feb 2020
10:00 - 16:00

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Zaterdag 1 februari: OPEN DAG!

Dit is hét moment om speciale aandacht te vragen voor iedereen die geraakt wordt door kanker.

In Nederland spannen vele organisaties zich in om mensen met kanker en hun naasten de zorg, begeleiding en ondersteuning te bieden waaraan zij behoefte hebben. Rond Wereldkankerdag brengen zij dit aanbod gezamenlijk onder de aandacht. De campagnewebsite van Wereldkankerdag 2020 gaat op 9 januari live, over het thema van 2020 vindt u vanaf die datum meer informatie op hun website.

Zaterdag 1 februari tussen 10:00 uur en 16:00 uur is iedereen welkom voor een koffiebreak in het Toon Hermans Huis Emmeloord waar u gastvrij wordt ontvangen. Vrijwilligers leiden u graag rond en vertellen u wat het huis kan betekenen voor mensen met kanker maar ook voor hun naasten of nabestaanden. U kunt kennismaken met enkele van de vele activiteiten die worden geboden. Maar er is ook ruimte voor een persoonlijk gesprek.

Jolanda de Munnik vertelt u over haar werk en wat zij als fysiotherapeute voor patiënten kan betekenen. Jolanda werkt al een aantal jaren bij fysiotherapiepraktijk De Wilg in Emmeloord waar zij o.a. is gespecialiseerd in oedeemtherapie en oncologische revalidatie. Aan de Vrije Universiteit van Brussel rondt zij in 2020 haar studie voor Master of Science Lymfologie & Oncologie af.

U bent van harte welkom op zaterdag 1 februari.

En natuurlijk staat koffie of thee met wat lekkers erbij klaar.