Voetreflextherapie

Voetreflextherapie

Datum/Tijd
vrijdag 19 mei 2023
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Voetreflextherapie door Lenie Rinsma

Lenie Rinsma woont in Bant, waar ze aan huis een praktijk heeft voor therapeutische massage behandelingen genaamd De Balans. Hier voert ze naast voetreflexzone-therapie ook o.a. lichaamsmassage, stoelmassage, bindweefselmassage en lymfedrainage uit.

Voor elke behandeling is een half uur gereserveerd. Je mag bij aanmelding een voorkeurstijd opgeven. Van coördinator Elly Orsel ontvang je enkele dagen tevoren een definitieve uitnodiging met tijd.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Voetreflextherapie gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.