Vlindertuin in 3D

Vlindertuin in 3D

Datum/Tijd
dinsdag 22 feb 2022
19:30 - 20:30

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


  

De Vlindertuin op het volkstuinencomplex in de Wijk De Zuidert verfraait de wijk, verbindt mensen, realiseert een nieuwe ontmoetingsplaats en help de natuur een handje. Immers: vlinders en insecten hebben het moeilijk.

Wijkbewoner Piet Boersma heeft de tuin ontworpen. Hij verzorgt in de zomer regelmatig rondleidingen en laat mensen genieten van deze prachtige tuin, de vlinders, de bijen, de vogels, kortom van de natuur.

Op dinsdagavond 22 februari verzorgt Piet speciaal voor de gasten van het THHEmmeloord een 3D presentatie van de vlinders in deze tuin en vertelt hij erover. Een stukje zomer midden in de winter. Dat mag je natuurlijk niet missen. Dus …….. aanmelden!

  

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 3.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Vlindertuin in 3D gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.