Sloepvaren

Sloepvaren

Datum/Tijd
zaterdag 15 jun 2019
10:30 - 16:00

Locatie
Restaurant "De Waterlelie"
Belterweg 104
Belt-Schutsloot

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Sloepvaren rondom Belt Schutsloot.

Sloepvaren, een aanrader voor ieder die van varen en de natuur houdt!

Sloepvaren-b

Op zaterdag 15 juni 2019 zal de vijfde sloepentocht georganiseerd worden voor gasten die lijden of geleden hebben aan kanker. Natuurlijk is er de mogelijkheid om partner, vriend of vriendin mee te nemen. Samen met andere gasten, vrijwilligers en eigenaren van de sloepen staat een gezellige dag centraal. Deze geheel verzorgde tocht gaat door de Wieden en over de grote meren in de Kop van Overijssel rondom het mooie Belt Schutsloot. Doordat dit evenement gesponsord wordt door de plaatselijke middenstand en horeca zijn er geen kosten aan verbonden.

De organisatie laat het volgende weten: Gezien het feit, dat er met maximaal 20 sloepen kan worden gevaren, is het toe te laten aantal (gewezen) kankerpatiënten beperkt. Natuurlijk krijgen mensen, die nog nooit meegegaan zijn, voorrang! De reacties van eerdere deelnemers zijn zeer positief.

‘s Morgens om 10.30 uur wordt gestart, dit keer vanaf restaurant “De Waterlelie”. Vanaf daar varen over de vele meren en kolkjes rondom het mooie Belt Schutsloot. Tegen het middaguur wordt er een uitstekende lunch verzorgd waarna de tocht voortgezet zal worden. Omstreeks 16.00 uur afmeren en nagenieten van een hopelijk mooie dag.

Aanmelden

U kunt zich nu aanmelden voor deze dag. Coördinator Elly Orsel zorgt dit voorjaar voor collectieve aanmelding bij “ffvaren”. Klik hier voor meer informatie op de website van “ffvaren”.

Een prachtig initiatief van FF-varen.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Varen gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.