Sloepentocht

Datum/Tijd
zaterdag 6 jun 2015
10:00 - 17:00

Locatie
Haven Belt Schutsloot
Vaste Belterweg 3
Belt Schutsloot

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Willem Bakker


Een zorgeloos uitstapje, ook als je ziek of herstellend bent. Een dag waarop alles voor je geregeld wordt en je op een heel bijzondere manier door een prachtige omgeving vaart. Dat is het doel van de sloepentocht die aangeboden is aan betrokkenen bij het Toon Hermans Huis Emmeloord. Wij verloten de beschikbare plaatsen graag aan onze bezoekers of anders betrokkenen.

Gezamenlijke eigenaars van een aantal sloepen hebben bedacht zieke of herstellende mensen en hun naasten eens een dag in het zonnetje te zetten. Zij hebben contact opgenomen met verschillende organisaties, waaronder het Toon Hermans Huis in Emmeloord. Op zaterdag 6 juni (bij slecht weer: 13 juni) om 10:00 uur vertrekken de sloepen vanuit Belt Schutsloot. De dag duurt tot ongeveer 17:00 uur. Er wordt rekening gehouden met alles wat u nodig heeft om de dag tot een succes te maken. Dat betekent ook dat u mee kunt doen als u (nog) niet zoveel energie heeft.

Er is voor mensen vanuit ons inloophuis nog plaats voor 5 personen met partner, vriend of vriendin. Lijkt het u leuk? Meld u dan snel hieronder aan. Doet u dit in ieder geval vóór dinsdag 2 juni! Als er bijzonderheden zijn waar de organisatie rekening mee moet houden: geef dat svp als opmerking mee.

Onder de aanmeldingen zullen wij de plaatsen verloten, per twee personen.

Wij kijken met u uit naar een voor u ontspannen dag. Wij gunnen het u van harte!

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 10.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Overig gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.