Schildercursus

Datum/Tijd
woensdag 4 jun 2014
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Tiny Veendrick


Op woensdag 4, 11, 18 en 25 juni, vanaf 9:30 – 12:00 uur, verzorgt Simone van den Berg uit Lemmer voor THH een schildercursus.

Simone (Lemmer, 1975) studeerde in 2000 af aan Academie Minerva Groningen als eerste graads docent tekenen/schilderen & cultureel kunstzinnige vorming (CKV). Vervolgens werkte ze als docente aan diverse middelbare scholen in de provincie Groningen. Ook werkte ze als docent voor Stichting It Toanhus in Joure.
(bron: hijstoren.com)

Deze cursus wordt u van harte aanbevolen. Mensen die nog nooit een penseel hebben vastgehouden, maken onder haar leiding de meest prachtige dingen. Een zeer ontspannen bezigheid.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 3.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Cursus gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.