Red Dress Run Emmeloord

Datum/Tijd
zaterdag 13 jun 2015
15:00 - 17:00

Locatie
Kettingplein
Kettingplein
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Eelco Drieenhuizen


Red Dress Run Nederland

De Red Dress Run Nederland is een prachtig ‘hard-‘ loopevenement, dat gehouden wordt op zaterdag 13 juni in het centrum van Emmeloord. De route van 5 kilometer mag worden hardgelopen, gewandeld, gesprint, gehuppeld, gehinkeld, …(vul het maar in). Iedereen mag meedoen! De Red Dress Run draait niet om de snelste tijd of beste prestatie, maar om de gezelligheid, het groepsgevoel, bewust en gezond met elkaar bezig zijn. Én het draait om het inzamelen van een prachtig bedrag voor de Golden Life Foundation van Laura Maaskant.

Iedereen… met een rode jurk, mag meedoen!

Alle deelnemers die de route afleggen worden gevraagd zich te hullen in een rode jurk. Vrouwen én mannen, jong en oud, sporters, boeren, accountants… Iedereen! Samen vormen we een prachtige rode stoet; om lekker gek te doen; op te vallen; voor het samenhorigheidsgevoel; maar ook om de aandacht te vestigen op ons goede doel: de Golden Life Foundation.

Feest!

Na 5 kilometer te hebben gerend, gedanst, gehuppeld of gewandeld wordt iedereen als een held onthaalt en barst het feest los! Plaatselijke bands en dj’s geven een spetterend optreden op diverse podia en trakteren de deelnemers en andere feestvierders op een welverdiende beloning: muziek, sfeer, een feest! Ook de lokale horeca draagt haar steentje bij om de dag compleet te maken.

Golden Life Foundation

We lopen natuurlijk niet puur voor ons plezier 5 km door het centrum van Emmeloord in een rode jurk, we doen het voor de Golden Life Foundation. De Golden Life Foundation geeft jonge ondernemers de mogelijkheid hun ideeën te realiseren waarmee ze bijdragen aan het sprankelender maken van de Nederlandse samenleving.

Lees meer op reddressrun.nl.