Make Up

Datum/Tijd
dinsdag 8 nov 2016
09:00 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Dinsdagmorgen 8 november (tussen 9 en 12.00 uur) mag ik een Make Up Workshop geven in het Toon Hermans Huis Emmeloord.

Je krijgt deze morgen in een heel klein groepje (max 5 pers), tips en trucs hoe een mooie make up aan te brengen.
Waarom gebruik je een foundation en hoe vind je de juiste kleur? Ook kijken we naar welke kleuren oogschaduw en lipstick bij je passen, hoe gebruik je deze dan, etc etc.

Ook voor dames die bv door de chemo hun haar zijn kwijt geraakt, en vooral ook hun wenkbrauwen en/of wimpers is dit een fijne ochtend. Je krijgt tips van me hoe je dit gemis van wimpers en wenkbrauwen kunt verbloemen. En omdat we met natuurlijke producten gaan werken is deze workshop zeker ook geschikt voor dames met een gevoelige huid.
Het lijkt misschien lang 3 uur maar we hebben de tijd wel nodig, daarom vraag ik je om met een “bloot” gezicht te komen, dat wil zeggen geen make up op maar wel dagcreme (mocht je die niet gebruiken dan heb ik bij me).

Annet van de Werf-Vos

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: -5.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.