Lezing Barbara Driessen

Datum/Tijd
donderdag 26 feb 2015
20:00 - 22:00

Locatie
Orangerie
Raamstraat 6
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Arie Aantjes


De kracht van kwetsbaarheid

Anders dan bij andere lezingen, vragen we u zich vooraf aan te melden. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 23 februari 2015.

Als mensen kanker krijgen, trekken ze zich vaak terug, omdat ze zich “anders” voelen. Ze zijn daarin dikwijls alleen en kwetsbaar. Deze eenzaamheid dwingt echter ook op eigen benen te staan. Een ander kan je lot niet dragen, dat kun je alleen zelf en dat geeft kracht. Maar een ander kan je wel een luisterend oor en een welgemeende arm om je heen bieden.

Over Barbara

Barbara DriessenDe lezing wordt verzorgd door mevr. Barbara Driessen. Barabara is psycholoog, schrijfster, levensbeschouwelijk en creatief therapeut. Ze begeleidt mensen in veranderingsprocessen en geeft scholing op maat en op locatie. Haar trefwoorden zijn: humor, verbondenheid, speelse diepgang, uitdaging tot creatie en aandacht.

Barbara bestudeerde oude tradities en natuurreligies. Met respect voor de bron zullen deze oude wijsheden aandacht krijgen op de spirituele weg tot verbinding met jezelf, je omgeving en het universum.

(bron: barbaradriessen.nl)

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 41.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Lezing gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.