Indonesisch koken

Indonesisch koken

Datum/Tijd
donderdag 2 mrt 2023
09:30 - 13:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Workshop Indonesisch koken

In deze workshop gaan we een Gado gado wrap (groentewrap met satésaus) maken.

Gado gado (mix van gekookte groenten) is onmisbaar bij een Indische rijsttafel. Wij gaan er deze keer een modern tintje aangeven door er wraps van te maken. Deze gevulde wraps zijn gemakkelijk van te voren klaar te maken en/of mee te nemen, dus ideaal voor een picknick of roadtrip. Als extra voegen wij er stukjes kip aan toe, gemarineerd en gebakken in gekruide ketjap. Eet je vegetarisch, dan laat je de kip gewoon weg. De zelfgemaakte satésaus maakt het helemaal af.

Je krijgt het recept stap voor stap uitgewerkt op papier, zodat je het thuis zelf nog eens uit kunt proberen. We besluiten de ochtend met aan tafel te gaan, die gedekt is in de Indische sfeer en genieten we samen van de wraps.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: -1.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Eten gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.