Indonesisch koken

Indonesisch koken

Datum/Tijd
donderdag 21 feb 2019
09:30 - 13:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Indonesisch koken

met Corrie Sleebos

In deze workshop gaan we een smakelijke Bahmi Goreng maken met daarbij Seroendeng. Bahmi Goreng is oorspronkelijk een Chinees gerecht, maar dit noedelgerecht hoort helemaal thuis in de Indonesische keuken. We gebruiken kippendijtjes en diverse verse groenten. Seroendeng is een droog bijgerecht van geraspte kokos, pinda’s en diverse kruiden. Dit gerecht wordt bij de Indonesische maaltijd geserveerd en is goed afgesloten maandenlang te bewaren. Beide gerechten maken onder anderen deel uit van de bekende Indonesische rijsttafel. Je maakt opnieuw kennis met de talrijke specifieke kruiden in de Indonesische keuken.

Deze workshop wordt gegeven in het Toon Hermans Huis Emmeloord.

Let op: bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop kunnen de kosten voor deze workshop in rekening worden gebracht.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 1.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.