Indonesisch koken

Indonesisch koken

Datum/Tijd
donderdag 9 nov 2023
09:30 - 13:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Soto Ayam Madura

Deze morgen gaan we een heerlijk Indonesische maaltijdsoep maken, genaamd Soto Ayam Madura. Deze maaltijdsoep zal erg in de smaak vallen en je zult verrast zijn hoe eenvoudig het te maken is.

Het is een niet pittige kippensoep, die je eet met rijst. Soto betekent ‘soep’, ayam betekent ‘kip’ en Madura is een schiereiland boven Surabaya op Oost-Java. Deze lichte maaltijd is o.a. populair in Indonesië als maaltijd tijdens het reizen of als maaltijd op de pasar malam (avondmarkt/eettentjes langs de kant van de weg).

Corrie en Peter Sleebos

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Eten gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.