Indonesisch koken

Indonesisch koken

Datum/Tijd
donderdag 7 nov 2019
09:30 - 13:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Indonesisch koken

met Corrie Sleebos

  

Ajam Besengek is een kipgerecht, opgediend als hoofdgerecht. De kip wordt zachtjes gaar gestoofd in een geurige saus van kokosmelk met allerlei kruiden.

Sambal goreng telor is een heerlijk bijgerecht van gekookte eieren, waar iedereen dol op is. De hardgekookte eieren worden licht gebakken in allerlei kruiden en een sausje van o.a. ketjap.

In deze workshop gaan we dit kip- en ei gerecht maken en eten dit met sambal tomaat en plakjes komkommer. Je maakt opnieuw kennis met de talrijke specifieke kruiden in de Indonesische keuken. Als extra krijg je het recept op papier, zodat je thuis het recept zelf nog eens uit kunt proberen.

Deze workshop wordt gegeven in het Toon Hermans Huis Emmeloord.

Let op: bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop kunnen de kosten voor deze workshop in rekening worden gebracht.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Koken gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.