Handlettering

Handlettering

Datum/Tijd
vrijdag 7 jun 2024
09:30 - 11:30

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Tijdens de workshop ‘Handlettering’ ga je je favoriete uitspraken vormgeven met prachtige letters. Op verschillende materialen, zoals een giftbag en op kaarten in verschillende maten.

En wat er zo leuk aan is… iedereen kan het. Je hoeft geen mooi handschrift te hebben om toch mooi te kunnen handletteren.

Onder het genot van een kopje koffie gaan we oefenen met verschillende technieken en wie weet verstuur je na 1 ochtend al een aantal zelf-vormgegeven kaarten!

Voor de benodigde materialen wordt gezorgd.

De workshop wordt begeleid door Marlies Orsel.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Handlettering gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.