FF Varen 2022

FF Varen 2022

Datum/Tijd
zaterdag 17 sep 2022
10:30 - 16:00

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


FF Varen, weg van alles

Op zaterdag 17 september 2022 organiseert FF Varen voor de 5e keer in en om het mooie Belt Schutsloot een vaartocht voor gasten die lijden of geleden hebben aan kanker. Natuurlijk is er de mogelijkheid om partner of vriend/vriendin mee te nemen. Van 10:30 uur tot ca 16:00 uur wordt gevaren door het prachtige Weerribben-Wieden gebied. Er wordt gestart vanaf restaurant ‘De Waterlelie’ (Belterweg 104, 8066 PZ Belt-Schutsloot). Tegen het middaguur wordt er een uitstekende lunch verzorgd waarna de tocht voortgezet wordt.

Dit evenement kan alleen maar georganiseerd worden met veel vrijwilligers. Een aantal inwoners van Belt Schutsloot en gasten die hun vakantie vieren in Belt Schutsloot stellen hun sloep ter beschikking om dit evenement plaats te kunnen laten vinden. Samen met andere gasten, vrijwilligers en eigenaren van sloepen staat een gezellige en kosteloze dag centraal.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@ffvaren.eu

Omdat het aantal plaatsen beperkt is raden wij je aan je zo vroeg mogelijk aan te melden. Je voorkomt er misschien een teleurstelling mee, de tocht is bijzonder populair. Na aanmelding ontvang je van de organisatie bericht over deelneming.