Engelse Tuinen in 3-D

Engelse Tuinen in 3-D

Datum/Tijd
dinsdag 4 okt 2022
19:30 - 21:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Engelse Tuinen in 3-D (kleurrijk en spectaculair)

De beelden die u te zien krijgt worden vertoond op een manier alsof u er echt door heen loopt.
De beelden worden met twee camera’s tegelijk gemaakt, dit is te vergelijken met onze ogen: alleen door met twee ogen tegelijk te kijken nemen wij diepte waar.

Omdat beide dia’s op één scherm geprojecteerd worden, hebben de toeschouwers een polariserende bril nodig om het rechter en het linker beeld uit elkaar te houden. Die bril krijgt u in bruikleen.
Het geheel wordt in kleur vertoond.

Diaserie: Engelse Tuinen, deel 1

Na een korte uiteenzetting over enkele Europese tuinen, gaan we naar Engeland. Engelse tuinen zijn zeer beroemd:

zowel de ligging, de aanleg en de plantenkeuze getuigen van veel smaak en kennis. Meer dan 1000 tuinen zijn, vaak op sterk wisselende tijden, opengesteld voor het publiek. Veel tuinen worden beheerd door de National Trust, het loont soms om hiervan lid te worden.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 20.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de 3-D presentatie gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.