Bloemschikken

Bloemschikken

Datum/Tijd
vrijdag 20 dec 2019
13:30 - 16:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Bloemschikken

Bloemschikken wordt gegeven onder leiding van Co Orsel, Ietje Kodde en Hanny Pepping.
Op inspirerende wijze word je spelenderwijs geholpen om de mooiste creaties met bloemen te maken. Er wordt gebruik gemaakt van bloemen, planten, materialen uit de natuur zoals takken, blad, bessen en mos. Telkens met een thema dat te maken heeft met het seizoen. Dit wordt van tevoren bekend gemaakt zodat je weet wat jezelf mee moet nemen. Meestal is dit alleen de ondergrond.
Na afloop ga je naar huis met een prachtig werkstuk waar je thuis nog lang van kunt genieten.

De workshops worden gegeven in een ontspannen en gezellige sfeer met deskundige begeleiding.

Geef je tijdig op voor de workshops, want de belangstelling is groot.

Let op: bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop kunnen de kosten in rekening worden gebracht.

We maken een ronde kerstschikking op een ondergrond met opstaande rand, mag wel royaal model, dan heb je ruimte om de spullen mooi uit te laten komen .
Met sterk groen van Pinus, Nobilis, conifeer, Skimmia, Eucalyptus, Galax, bekleden we het steekschuim. De open plaatsen kun je opvullen met mos of rendiermos.
Daarna gaan we het geheel mooier maken door gebruik van een Hyacint, safariegroen, kerstballen, denappel, Lotus en enkele bloemen enz.
Voor wie het leuk vindt kan er ook een lichtpunt in .
Lijkt me een uitdaging dat je met een mooi kerststuk naar huis gaat.
groet Co

 

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.