Bloemschikken

Datum/Tijd
vrijdag 25 nov 2016
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Dit najaar zal Co Orsel voor gasten van het Toon Hermans Huis weer vier keer een creatieve bloemschikochtend geven. De opdrachten zijn iedere keer weer anders en voor elk wat wils. Dit najaar zijn de workshops afwisselend op de Dinsdagochtend én op de Vrijdagochtend. Deze workshop is altijd zeer geliefd dus geef je op en die gezellig mee!

Bloemschikken op 25 november:

Langwerpige schikking met schors, in warme tinten.
We maken op een houten decobord/ Action een schikking op oasis. Je kunt ook kiezen  voor een  langwerpige glazen of  stenen ondergrond. Op de houten ondergrond maak je gebruik van enkele plastic (ijs)bakkken. Het oasis wordt bekleedt met mos en blad.
We plaatsen een aantal schorsdelen van berk of den en daartussen verwerken we de bloemen, sierapppels  en bijmateriaal. In deze tijd van kortere dagen, herfstkleuren en soms guur weer geeft het wat extra sfeer om met warme kleuren als rood, bruin en oranje te werken. Voor bloemen, oasis en bijmateriaal wordt gezorgd.

Co Orsel.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 2.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.