Bloemschikken

Bloemschikken

Datum/Tijd
dinsdag 4 jun 2019
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Bloemschikken

Bloemschikken met Co Orsel, Ietje Kodde of Hannie Pepping.

Word jij ook zo blij als je huis vol bloemen staat? Maar hoe maak je eigenlijk een mooi boeket of bloemstuk? Eigenlijk is dat helemaal niet zo moeilijk. Je hebt er ook geen vakkennis of bijzondere vaardigheden voor nodig om er een succes van te maken. Met koffie/thee en veel creativiteit betekent het een ontspannen en gezellige ochtend of middag waarbij je spelenderwijs wordt geholpen om de prachtigste creaties maken met bloemen, planten en materialen uit de natuur zoals blad, takken en mos. Telkens met een thema dat te maken heeft met het seizoen.
Na afloop ga je naar huis met een prachtig bloemstuk om daar thuis nog lang van na te genieten.

Ook in 2019 zullen er weer mooie bloemstukken gemaakt worden afwisselend door Co Orsel en/of Ietje Kodde en Hannie Pepping
Iedere keer is er een ander thema, deze wordt van tevoren bekend gemaakt zodat de deelnemer weet wat hij zelf mee moet nemen voor de workshop
Wacht niet te lang en geef je op voor deze activiteit! Deze workshop wordt gegeven in de creatieve ruimte van het Toon Hermans Huis Emmeloord.

Let op: bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop kunnen de kosten in rekening worden gebracht.

De opdracht voor 4 juni:

  

We maken een compositie met flesjes en bloemen. Op een vlakke ondergrond, bv. dienblad, steiger of schuttingplank, of een langwerpige houten ondergrond 60 /70 cm. Van Action plaatsen we de flesjes.
De stevige exemplaren kunnen los staan de andere worden vastgelijmd met warme lijm. Wij zullen nog wat schelpen of een tak Diplocyclos meenemen voor op de ondergrond. Verder zullen er voldoende verschillende bloemen zijn om de flesjes te vullen.
Dus zelf meenemen ondergrond en als het lukt minimaal 7 flesjes helder glas of gekleurd, metaalkleur, zie maar wat je kunt vinden.
Ik zal een paar reserve flesjes meenemen .
Het lijkt me leuk weer wat te assisteren, groet Co

 

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 1.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.