Workshop Zeep maken

Datum/Tijd
dinsdag 21 apr 2015
09:30 - 11:30

Locatie
Kleurkracht
Harmen Visserplein 5a
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Medewerkers en cliënten van Kleurkracht geven een drietal verschillende creatieve workshops. Deze workshops staan los van elkaar: u kunt zich, evenals voor alle andere workshops vanuit het Toon Hermans Huis, voor elk apart aanmelden.

Kleurkracht is een winkel in de bibliotheek in Emmeloord. Een groot deel van de artikelen wordt gemaakt door mensen met een beperking. Zij werken in het atelier (in het gebouw naast de bibliotheek), in de winkel, in de printshop en in de koffieshop. Deze laatste 4 bevinden zich in en boven de bibliotheek.

De workshops zoals vermeld in het overzicht van het Toon Hermans Huis, hebben te maken met de artikelen die deze mensen maken. Zij nemen een groot aandeel op zich in de begeleiding van de activiteiten van de workshops. Hier zijn zij goed en zij werken dan ook met u mee en geven aanwijzingen over hoe het artikel van zeep, of het sieraad of de kaars gemaakt moet worden.

We verwachten dat u een gezellige ochtend/middag tegemoet kan zien. Omdat het overzichtelijk moet blijven kan de groep vanuit het Toon Hermans Huis niet groter zijn dan 6 personen.

Zie: www.kleurkrachtemmeloord.nl

De onkostenvergoeding voor deze workshop is inclusief koffie / thee en appelgebak.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 3.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie