Workshop weblog maken

Datum/Tijd
donderdag 5 nov 2015
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Je hebt kanker, of je partner heeft dat. Je wilt er over vertellen, maar tegelijk wil je ook niet de hele dag uitleggen hoe het nu met je gaat. Je verhaal is van belang voor een ander: omdat men oprecht geïnteresseerd in je is. Of omdat de ander herkenning vindt bij jou.

Voor wie zijn of haar verhaal wil vertellen, is er de workshop weblog bouwen. We behandelen een eenvoudige manier om teksten en, als je dat wilt, ook foto’s te publiceren. En we staan stil bij wat je wel en beter niet on-line kunt doen.

Of je daarna zelf aan de slag gaat met een eigen weblog? Dat is aan jou.

Eelco Drieenhuizen vertelt hoe je, zonder dat je veel technische kennis nodig hebt, een weblog opzet. Hij zegt erover: “Toen Carolien, mijn vrouw, leukemie kreeg, begon ik met een e-mail nieuwsbrief. Het aantal ontvangers nam in korte tijd sterk toe. Mensen die in de loop van de tijd werden toegevoegd aan de adreslijst, vroegen me naar de eerdere mails. Dat kostte best veel tijd; ik bundelde de verhalen op een nieuw weblog infocarolien.nl. Deze site is vervolgens door kennissen, lotgenoten en verplegenden gevonden. Het scheelde mij erg veel telefoontjes en ik vond het heerlijk om wat Carolien en mij bezig hield van me af te schrijven”.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 5.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.