Workshop Schilderen

Datum/Tijd
donderdag 29 jan 2015
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Workshop Schilderen door Simone van den Berg van de Hijstoren in Lemmer. Simone schrijft hier het volgende over:

“Vanuit verschillende schildertechnieken werken we aan een stilleven. Het kan een teddybeer zijn, of een tandenborstel met tandpasta, of gewoon een vaas!

Neem iets iets geks / leuks en of spannends mee en we maken er samen een fijne ervaring van, met als resultaat een fijn schilderij.”

De vorige workshops schilderen zijn afgesloten met een expositie in De Hijstoren. Niet elke workshop zal hierin uitlopen, maar het zegt veel over het niveau dat u met eenvoudige technieken al bereiken kunt. De deelnemers aan die workshop waren immers voor het grootste deel nog nooit of zelden met schilderen bezig geweest.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 2.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie