Workshop Koken

Datum/Tijd
donderdag 21 apr 2016
09:30 - 13:00

Locatie
Kookstudio Roelfien Wuestenenk
Noordermiddenweg 10-1
Creil

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Roelfien Wuestenenk heeft in Creil een eigen kook studio waar zij regelmatig workshops geeft. Ieder voor- en najaar geeft Roelfien een workshop aan de deelnemers van het Toon Hermans Huis. Roelfien laat je tijdens deze workshop zien wat gezonde voeding voor jou kan betekenen!

“Een heerlijke, voedzame maaltijd bereiden en er uitgebreid van genieten met vrienden of familie: ik houd van het hele proces; van de voorbereiding, de uurtjes in de keuken en de gezelligheid aan tafel! En dat wil ik heel graag met u delen!”
– Roelfien Wuestenenk

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 8.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.