Workshop Kleur, Stijl en Make-up

Datum/Tijd
vrijdag 30 okt 2015
09:30 - 12:00

Locatie
Hinke Heijboer
Polarisstraat 48
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Dit seizoen verzorgt Hinke Heijboer opnieuw een aantal workshops. Je kan je voor een enkele keer opgeven, maar ook voor de hele reeks. Bij teveel aanmeldingen zullen we loten. Maar laat dat je niet weerhouden: in het voorjaar was de serie van Hinke zeer de moeite waard!

vrijdag 9 oktober:
Hinke: “Ik laat aan de hand van een model zien wat kleuren, kleding en make-up met je doen en welke het beste bij je passen. De nadruk ligt deze ochtend op de kleuren.”

vrijdag 30 oktober:
Hinke: “Ik geef je stijladvies en laat zien welke kleding het beste bij je lichaam past. Iedereen heeft wel eens een miskoop, maar door de juiste kleuren en kleding te dragen kunnen we dit voorkomen.
Neem 2 verschillende sets kleding mee. Eén foute en één goede set, je mag er 1 van aan doen en de andere neem je mee.
Een goede set is wat je graag draagt en een foute is iets wat in de kast blijft hangen en wat je niet graag draagt.

Schroom niet het is juist heel leuk en leerzaam om ook van de ander te zien waar zij tegen aan loopt. Weet dat er geen lichaam perfect is maar dat er voor heel veel problemen een oplossing is door de juiste kleding te dragen.”

vrijdag 20 november:
Hinke: “Een ochtend over huidverzorging. We gaan onze huid reinigen en verzorgen en kunnen verschillende producten hier voor gebruiken.”

vrijdag 11 december:
Hinke: “De serie workshops over Kleur en Stijl sluit ik af met een ochtend make-up. We gaan ons mooi maken met de make-up”.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 5.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.