Workshop Kleur en Stijl

Datum/Tijd
dinsdag 13 jan 2015
09:30 - 12:00

Locatie
Hinke Heijboer
Polarisstraat 48
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Dit is de eerste uit een reeks van drie workshops “Kleur en Stijl” die gegeven wordt door Hinke Heijboer. Over de inhoud van deze eerste ochtend schrijft zij:

“Deze morgen wil ik laten zien wat kleuren, kleding en make-up met je doen en welke het beste bij je passen. Aan de hand van een model laat ik dit zien.

Ik begin met kleur en make-up, ik laat zien welke kleuren het beste bij je passen, daarna doen we de make-up. Dan doen we een korte pauze waar iedereen even wat kan vragen.

Daarna gaan we een stijladvies doen en laten we zien welke kleding het beste bij je lichaam past. Iedereen heeft wel eens een miskoop, maar door de juiste kleuren en kleding te dragen kunnen we dit voorkomen.

Jullie mogen allemaal een kledingstuk meenemen waar je een vraag over hebt, schroom niet het is juist heel leuk en leerzaam om ook van de ander te zien waar zij tegen aan loopt. Weet dat er geen lichaam perfect is maar dat er voor heel veel problemen een oplossing is door de juiste kleding te dragen.”

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 2.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.