Workshop Indonesisch koken

Workshop Indonesisch koken

Datum/Tijd
donderdag 2 feb 2017
09:30 - 13:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Indonesisch koken o.l.v. Corrie Sleebos

Gado-gado is een Indonesisch groentegerecht, dat ook in Nederland en Suriname bekend is. Het is een mix van groenten, tempé en tahoe met gekookt ei, een schep pindasaus en gekruimelde kroepoek. Het wordt geserveerd met rijst, lontong (blokjes plakrijst) of mie. Gado-gado is geschikt voor vegetariërs. In deze workshop gaan wij dit groentegerecht maken en daarna samen opeten. Je maakt kennis met de talrijke specifieke kruiden in de Indonesische keuken. Als extra krijg je het recept op papier en de juiste kruiden voor 1x koken, zodat je thuis het recept zelf nog eens uit kunt proberen. Je hoeft alleen een eigen schort mee te nemen.

Let op: bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop kunnen de kosten voor deze workshop in rekening worden gebracht.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: -4.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.