Huid en body verzorging

Huid en body verzorging

Datum/Tijd
donderdag 23 nov 2017
09:00 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Workshop huid en body.

Een ochtend waar ik je ga vertellen hoe je je huid (die na je chemo’s, ziekteproces, etc., vast veranderd is) goed kunt verzorgen en onderhouden. Je huid is immers je grootste levende orgaan dus alle reden om daar zuinig op te zijn.

Deze ochtend gaan we o.a. reinigen en scrubben, niet alleen je gezicht maar ook voor je lijf. Verder ga ik je leren hoe je je huid kunt verzorgen en de conditie kunt verbeteren. Hoe kom je bijvoorbeeld van die plaatselijke sneeuwbui af op je scheenbenen? Hoe verwen je je voeten, zodat je nog de hele dag op wolkjes loopt? (doe een broek aan die makkelijk omhoog kan). Hoe verzorg je de huid van je gezicht en zorg je dat die goed in balans komt en blijft zodat jij er stralend uit gaat zien?
We doen dit in een klein groepje van max 6 personen en beginnen om kwart over 9. Dus koffie vanaf 9 uur.
Annet van der Werf-Vos

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 3.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.