Workshop Fotografie

Datum/Tijd
woensdag 15 feb 2017
09:30 - 11:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Ook in 2017 is Pim van der Maden, een bekende naam op het gebied van fotografie, bereid om onze gasten de fijne kneepjes van de fotografie te leren.
Zo zal Pim o.a. de basis instelling van de camera, de belichting, de verlichting, compositie, werken met veel/weinig scherpte/diepte gaan bespreken én dat ook in de praktijk samen met de deelnemers gaan uitvoeren.

Ontdek hoe leuk het is:


Maak gebruik van deze unieke kans en geef je snel op voor deze 5 workshops!

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Neem wel je fototoestel mee! En dat hoeft helemaal geen spiegelreflex- of systeemcamera te zijn, een eenvoudig klein cameraatje of zelfs je telefoon is goed.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.