Workshop Bloemschikken

Datum/Tijd
dinsdag 9 feb 2016
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Oók in 2016 mogen wij weer rekenen op Co Orsel die de workshop bloemschikken met veel passie, deskundigheid en enthousiasme geeft aan onze deelnemers.

De eerst helft van 2016 geeft Co vier keer een workshop, waarbij er iedere keer een ander thema is. Deze workshops zijn zeer geliefd bij de deelnemers, dus geef je direct op. Je moet je per keer opgeven voor deze workshops!

Over één van de vorige workshops bloemschikken heeft een deelneemster haar ervaring opgeschreven.

Deze keer:

Winterschikking met een knipoog naar het voorjaar.

We maken een ‘tuin’ met winter- en voorjaarskenmerken in een schaal op oasis. Enkele mooie takken van hazelaar, wilg of kastanje in combinatie met uitlopende bollen en mos vormen een leuke basis. Met witte bloemen en lichte kleur tinten brengen we er extra voorjaar bij. We gaan oefenen in lineair en vegetatief schikken.

Zelf meenemen:
ronde of ovale schaal met opstaande rand van 35-40 cm doorsnee – een dienblad kan ook.

Voor oasis, bloemen bollen en mos wordt gezorgd.

Vriendelijke groet Co

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.