Workshop Bloemschikken

Datum/Tijd
woensdag 4 mrt 2015
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Serie van vijf workshops Bloemschikken, gegeven door Co Orsel.

Co schrijft over deze workshop:

Een kleurige voorjaarsschikking met gebruik van flesjes.

In een langwerpige plank (ongeveer 75 cm) wordt een aantal lange spijkers geslagen, op kleine afstand van elkaar (wel laten verspringen). De kop van de spijkers wordt er voor het plaatsen afgezaagd om de buisjes beter te kunnen vastmaken. Het mag een mix zijn van flesjes, reageerbuisjes, enz. (wel glas)

De plank en spijkers worden een beetje in een witte tint geverfd. In de buisjes/flesjes plaatsen we mooie voorjaarsbloemen in vrolijke kleuren. Met wat asparagusgroen en of siergras kun je verbinding maken. Ook kan het leuk zijn een enkele draad van wol, of iets dergelijks te gebruiken. Op de plank lijmen we eventueel wat schelpen.

Ik zal voor de plank met spijkers zorgen (als je het leuk vindt om dit zelf thuis te maken dan mail je maar). Ook de reageerbuisjes en bloemen zullen er die ochtend zijn.

Zelf meenemen: flesjes die je hebt, kleurige wol, en bv. schelpen.

Vriendelijke groet, Co.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.