Workshop Bloemschikken

Workshop Bloemschikken

Datum/Tijd
woensdag 24 sep 2014
09:30 - 11:30

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Gertjan Platvoet


De workshop bloemschikken wordt gegeven door Co Orsel. Het is een reeks van 4 workshops, waarvoor u zich apart dient aan te melden.

Data:
24 september, 22 oktober, 19 november, 17 december
(u kunt wel aan alle vier workshops meedoen, maar meldt u zich dan voor alle apart aan)

Opdracht workshop 24 september

Een biedermeier met herfstmaterialen en Chrysanten. Voor deze ochtend moet je zelf een ronde schaal of bak met opstaande rand meenemen, doorsnee ong. 25 tot 30 cm. (kleur neutraal of bruin, maar niet wit) en natuurlijk mesje, allesknipper en krant.

Als bloemen gebruiken we Chrysanten, een enigszins stijve, maar wel sterke bloem, die we combineren met herfstkeuren van blad, bessen, sierappels, kastanjes enz. Voor deze materialen en oasis wordt gezorgd, en mocht je zelf wat hederablad of ander herfstmateriaal hebben dat we kunnen delen dan is dat natuurlijk prima.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 6.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.