Workshop Bloemschikken

Datum/Tijd
dinsdag 15 dec 2015
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Serie van vier workshops Bloemschikken, waarvoor u zich per workshop kunt aanmelden. De workshops worden opnieuw gegeven door Co Orsel.

Dit gaan we doen op 15 december
Decemberschikking met een knipoog naar kerst.
We maken een krans of tafelstuk (ondergrond met opstaande rand zelf meenemen). Voor oasis wordt gezorgd. Met mooi kerstgroen, mos, dadels, bessen, en leuke decomaterialen maken we een schikking die wat sfeer in huis kan brengen. Het is nog even voor kerst, maar met een enkele bloem gaan we de creatie nog meer uitstraling geven. Je kunt kiezen door een enkel waxinelichtje te verwerken.

Velen hebben een krans, voor wie er een wil kopen:
– 30 cm. kost 6.50 euro
– 40 cm. kost 9.00 euro

Groet Co

De vorige workshops bloemschikken zijn altijd zeer gewaardeerd. Over één van de workshops heeft een deelneemster haar ervaring opgeschreven.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.