Workshop Bloemschikken

Datum/Tijd
dinsdag 12 apr 2016
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Oók in 2016 mogen wij weer rekenen op Co Orsel die de workshop bloemschikken met veel passie, deskundigheid en enthousiasme geeft aan onze deelnemers.

De eerst helft van 2016 geeft Co vier keer een workshop, waarbij er iedere keer een ander thema is. Deze workshops zijn zeer geliefd bij de deelnemers, dus geef je direct op. Je moet je per keer opgeven voor deze workshops!

Over één van de vorige workshops bloemschikken heeft een deelneemster haar ervaring opgeschreven.

Opdracht 12 april voorjaarswirwar van flesjes op een schaal of bord

We maken flesjes van verschillend formaat aan elkaar vast met aluminiumdraad, dit is nl. erg buigzaam. Zoek dus zelf naar ongeveer 10 flesjes, reageerbuizen, bolvaasjes. Het mag ook gekleurd glas zijn , zie maar wat je kunt vinden.
Het geheel zetten we op het zelf meegenomen houten decobord, vierkant ,rond, of langwerpig (Action).
Ik zorg voor mooie bloemen, enkele takken koraalvaren en een klos aluminiumdraad.

groet Co

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.