Workshop Bloemschikken

Datum/Tijd
dinsdag 10 nov 2015
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Serie van vier workshops Bloemschikken, waarvoor u zich per workshop kunt aanmelden. De workshops worden opnieuw gegeven door Co Orsel.

De vorige workshops bloemschikken zijn altijd zeer gewaardeerd. Over één van de workshops heeft een deelneemster haar ervaring opgeschreven.

Voor deze keer:

Groepscompositie met pompoenen/kalebassen
Van de heer Aantjes heb ik mooie oranje pompoenen gekregen, die we creatief gaan versieren. Met behulp van koord op metaaldraad, tonkinstokjes en watervast plakband gaan we een vrolijke bundel maken die uit de steel van de pompoen komt. Aan de uiteinden komen Chinese lampion/Physalis en rozebottel. Het geheel presenteren we op een mooie schaal.

Zelf meenemen: platte schaal, donkere kleur,bruin,terra cotta of glas of een dienblad.

Als er tijd is maken we nog een minibloemstukje.

groet Co

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 1.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.