Workshop Bloemschikken

Datum/Tijd
dinsdag 10 mei 2016
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Oók in 2016 mogen wij weer rekenen op Co Orsel die de workshop bloemschikken met veel passie, deskundigheid en enthousiasme geeft aan onze deelnemers.

De eerst helft van 2016 geeft Co vijf keer een workshop, waarbij er iedere keer een ander thema is. Deze workshops zijn zeer geliefd bij de deelnemers, dus geef je direct op. Je moet je per keer opgeven voor deze workshops!

Over één van de vorige workshops bloemschikken heeft een deelneemster haar ervaring opgeschreven.

hard slit separator

Opdracht mei: thema ‘Vieren’

In deze periode zijn er verschillende dagen die we vieren als inwoner van ons land. We vier(d)en koningsdag, en ook de vrede en de vrijheid op 4 en 5 mei. Goed om hier jaarlijks aandacht aan te geven, vooral nu er in de wereld regelmatig gewelddadige dingen gebeuren.

De reclame laat ons weten dat het goed is om de lente en het voorjaar te vieren. Verder viert een ieder van ons soms eigen gebeurtenissen, niet altijd als een feest, maar wel om stil te staan bij waardevolle momenten. Het is goed dat je er bent en je doet er toe!

Naar mijn idee voldoende mogelijkheden om een idee te realiseren. Droom, denk, durf en doe om met een zelf gekozen ondergrond een leuk werkstuk te maken. Voor bloemen, groen en oasis zal ik zorgen.

Succes Co

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 1.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.