Servies beschilderen

Datum/Tijd
vrijdag 19 apr 2019
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


IMG_1412IMG_1413

Servies beschilderen

Wat is er nu leuker dan je eigen unieke servies te beschilderen, nadat het afgebakken is kan het gewoon in de vaatwasser, en is het klaar voor dagelijks gebruik. In deze leuke workshop leer je alle ins en outs van het servies beschilderen!

Sita Doornbos van de knutselkeet uit Bant geeft wederom haar medewerking om onze gasten na een ochtend met een mooi beschilderd bord naar huis te laten gaan. Wil je liever ipv een bord bv een kopje of iets anders beschilderen mag dit ook. Het bord of wat je wilt beschilderen neem je zelf mee.
Kijk eens in bijvoorbeeld de Kringloopwinkel, daar vind je vast voor weinig geld iets leuks.

Deze workshop wordt gegeven in de creatieve ruimte van het Toon Hermans Huis Emmeloord.

Let op: bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop kunnen de kosten in rekening worden gebracht.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 8.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


€5,00