Schilderen

Schilderen

Datum/Tijd
dinsdag 9 mei 2023
09:30 - 11:30

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Schilderen

Schilderen is een ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Geschikt voor iedereen, je hebt geen teken- of schilderervaring nodig om mee te kunnen doen. Door de stap voor stap begeleiding van Bettie Koekkoek lukt het gegarandeerd. Daarom zul je versteld staan van je kunstzinnige kwaliteiten!

Een gezellige ongedwongen sfeer waar onder het schilderen soms mooie gesprekken ontstaan. Laat je verrassen en meld je aan voor deze ochtend op dinsdag. Deze workshop wordt gegeven in de creatieve ruimte van het Toon Hermans Huis Emmeloord. Dit is een sessie van 3 ochtenden, te weten op 9, 16 en 23 mei.

Let op: bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop kunnen de kosten in rekening worden gebracht.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 4.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Schilderen gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.