Make-up voor SamenLoop voor Hoop

Datum/Tijd
woensdag 5 sep 2018
09:00 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Make-up SamenLoop voor Hoop

door Annet van der Werf

1b1cb648

Make-up gaat dit keer anders dan anders: Annet verwent dit keer maximaal 10 personen gedurende een 15 minuten durende behandeling. U draagt daarvoor € 5,- bij en de totale opbrengst is bestemd voor SamenLoop voor Hoop Vollenhove. U weet het natuurlijk al: SamenLoop voor Hoop zamelt geld in voor kankeronderzoek. Doet U ook mee? Reserveer dan en Karin Zijp neemt daarna contact met u op over het tijdstip waarop u verwacht wordt. Zo nodig kunt u Karin bereiken via email: karin.zijp@thhemmeloord.nl

 

 

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 1.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.