Lezing Erik Huisman

Datum/Tijd
donderdag 29 feb 2024
13:30 - 15:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Elly Orsel


Lezing door Erik Huisman

Denk je dat je loopblessure hebt, heb je kanker. En niet zo’n beetje ook. Uitgezaaid. Ongeneeslijk. Topfit en doodziek. Tegelijk! Dat was het scenario waarmee Erik Huisman (1960) drie jaar geleden te maken kreeg. Inmiddels heeft Erik Huisman heeft zijn tweede boek uitgebracht. In 2021 debuteerde hij met Mallemolen – Een prachtig kankerjaar (zie de boekrecensie van 2 juni 2023 die Corrie Sleebos hierover schreef) . En nu is er Mallemolen 2 – Een machtig kankerjaar. Donderdagmiddag 29 februari geeft hij een lezing in het Toon Hermans Huis Emmeloord.

Meteen na de diagnose kwamen er vragen: ‘Hoe pakt dit uit? Hoe red ik me? Wat doe ik?’

Inmiddels zijn we bijna drie jaar én een omslag in Eriks leven verder. De behandelingen en bijwerkingen grepen diep in in het leven van de oud-docent, ex-journalist, voormalig medewerker van de TU Delft en oud topsporter. Maar hij staat (nog), leeft voluit en droomt, dwars door alles heen.

Over zijn belevenissen, successen en hobbels op zijn pad, schreef Erik een blog en hij maakte twee boeken: ‘Mallemolen – Een prachtig kankerjaar’ en ‘Mallemolen 2 – Een machtig kankerjaar’. Hij houdt interactieve lezingen op basis van die boeken en zijn recentere belevenissen. Als Erik leest en vertelt, neemt hij je mee laverend tussen indringend en vederlicht. Er is ruimte voor een lach, een traan en alles ertussenin.

Erik geeft zijn boeken in eigen beheer uit. Ze zijn te bestellen via zijn website maar je kunt ze tegen contante betaling ook kopen op 29 februari

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 20.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Lezing gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.