Kunst, kitsch of quatsch

Kunst, kitsch of quatsch

Datum/Tijd
donderdag 12 okt 2017
09:30 - 12:00

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Kunst, kitsch of quatsch.
Wat is kunst en waarom maken mensen het? Op die vraag vinden wij een antwoord in de vierdelige ontdekkingsreis ‘kunst, kitsch of quatsch’. Samen betreden we de wereld van de kunst en van de kunstenaar. Wat heeft bijvoorbeeld Michelangelo gemeen met Piet Mondriaan?
Tijdens de eerste bijeenkomst beginnen we direct met de vraag wat kunst nu eigenlijk is. En met die kennis vliegen we in vogelvlucht in de volgende drie bijeenkomsten van de vroege oudheid naar de moderne hedendaagse kunst. Hopelijk helpt dit je om meer van kunst te genieten. En misschien ontdek je ook wel de kunstenaar in jezelf.

Voor wie?
Voor iedereen die nieuwsgierig is en zich kan en wil verwonderen.

Geadviseerd wordt voor alle 4 de ochtenden in te schrijven, ze vormen een onlosmakelijk geheel.

Henk Evers

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 3.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.