Kaarsenzak versieren

Kaarsenzak versieren

Datum/Tijd
vrijdag 14 sep 2018
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Kaarsenzak versieren o.l.v. Anneke de Jong

1b1cb648

Deze ochtend is anders dan anders: Onder leiding van Anneke de Jong gaan we met z’n allen zoveel mogelijk papieren zakken versieren. Die worden op vrijdagavond 28 september, met een kaarsje erin, langs de route geplaatst van de SamenLoop voor Hoop in Vollenhove. Per versierde zak draagt u daarvoor € 5,- bij. U mag zelf weten hoeveel zakken u wilt versieren. De opbrengst is bestemd voor SamenLoop voor Hoop Vollenhove. U weet het natuurlijk al: SamenLoop voor Hoop zamelt geld in voor kankeronderzoek.

Gasten, gastvrouwen, bestuursleden, partners, kinderen, buren, vrienden, iedereen mag meedoen. Meld u aan!

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 18.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Knutselen gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.